Η μεγάλη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια, Άννα Φόνσου, παραμένει μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, που σχεδιάζει το μέλλον δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους. Φωτογραφίζεται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», εκεί που βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας και μιλά στο ΟΚ! για τη συναρπαστική ζωή της. Ποιο τραγούδι είχε γράψει ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην Άννα Φόνσου. Οι δύο ηθοποιοί διατηρούσαν δεσμό.

Στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν γνωστό πως διατηρούσατε δεσμό με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, κάτι που λίγοι από το κοινό ήξεραν…

Ναι, δεν ήταν κάτι κρυφό. Ο Ντίνος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, μορφωμένος, χημικός, γεννήθηκε στη Γαλλία και ήταν το είδωλό μου! Είχα μανία με τον Ντίνο. Ήμασταν κοντά μέχρι την ημέρα που πέθανε, στα 87 του. Ορισμένοι είναι αθάνατοι… Μου έγραψε κι ένα τραγούδι που το έλεγε η Τζένη Βάνου, το «Μείνε λίγο».

Τελικά έχουν οι εντυπωσιακές και μοιραίες γυναίκες, όπως εσείς, τους άντρες που επιθυμούν; Να ρωτήσετε μια μοιραία γυναίκα! Εμένα η μεγαλύτερή μου χαρά είναι πως με αγαπάει ο κόσμος. Η αγάπη του κόσμου με κρατάει ενεργή, να μη σκέφτομαι πως περνάνε τα χρόνια…

Μια γυναίκα μεγαλώνοντας έχει δικαίωμα στον έρωτα;

Πιστεύω ότι όσο ζούμε και αναπνέουμε έχουμε δικαίωμα όλοι και στον έρωτα και στη ζωή και παντού. Εγώ τώρα ασχολούμαι με την εγγονή μου και τα αισθηματικά μου πήγαν στο πλάι. Έζησα, παιδεύτηκα, ερωτεύτηκα, προδόθηκα και πλήρωσα.

Είστε ένας δοτικός άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά μέσα από την ενασχόλησή του με το Σπίτι του Ηθοποιού. Πιστεύετε πως το καλό επιστρέφεται ή «κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό»;

Στον γιαλό οπωσδήποτε. Εγώ ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου και δεν περιμένω ανταλλάγματα. Μην ξεχνάς ότι η Κυρία Κατερίνα που βρέθηκε στον δρόμο μου και με αγάπησε τόσο πολύ και με βοήθησε δεν μου ζήτησε κανένα αντάλλαγμα για αυτό.

Φωτογραφίες: Ρούλα Μονιάκι

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ