Σε περίπου έναν μήνα η Ρούλα Σταματοπούλου θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η γνωστή make up artist μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο θα αποκτήσουν αγοράκι και η μέλλουσα μανούλα έκανε baby shower πάρτι για να γιορτάσουν τον ερχομό του.

Ανάμεσα στις αγαπημένες της φίλες που βρέθηκαν στο πλευρό της οι: Σίσσυ Χρηστίδου, Πέγκυ Ζήνα, Σόφη Πασχάλη, Ελένη Τσολάκη και Ειρήνη Γκανιάτσου.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει πως η φουσκωμένη κοιλίτσα της φίλης της Ρούλας είναι πολύ μικρή παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. «Είναι η παιχτούρα μου εδώ πέρα» σχολίασε η μέλλουσα μαμά που σε λιγότερο από μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της.

Η Ρούλα Σταματοπούλου είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό ΟΚ! για την εγκυμοσύνη της: «Όλο αυτό δεν ήταν εύκολο. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε μια κουβέντα του Κωνσταντίνου. Κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε: “Ρουλάκι μου, ξέρεις κάτι; Θέλω να κάνουμε παιδάκι αλλά ακόμα και αν ο Θεός δεν μας δώσει, εγώ εσένα αγαπάω και με εσένα θέλω να περάσω τη ζωή μου. Οπότε, όπως και να είναι, θα είμαι ευτυχισμένος”. Όσο κι αν σου φαίνεται εγωιστικό, εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το πω αυτό.

Ο σύντροφος λοιπόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πιο παλιά μπορεί να γίνονταν από 20 χρόνων μάνες. Στην εποχή μας, όμως, λόγω όλης αυτής της κατάστασης και της προσπάθειας να βιοποριστούμε και να έχουμε μια ζωή πιο άνετη, μπαίνουμε σε ένα λούκι δουλειάς και αναβολής. Τα χρόνια λοιπόν περνάνε και όσο περνάνε δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αυτή τη στιγμή είμαι έγκυος και το χρωστάω στον άνθρωπο που είμαι μαζί, στον γιατρό μου και την πίστη μου.»

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι:

Φωτογραφίες Instagram: chrysakalpaki/elenitsolaki/eirinigkaniatsou/sissychristidou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ