Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ μεγάλωσε και τώρα πια φροντίζει η ίδια το δικό της μωρό. Η Ραμερ Γουίλις δηλώνει υπερήφανη μητέρα και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για τη μητρότητα, θηλάζοντας δημόσια την κόρη της, Λου,

Η μικρή της είναι μόλις τεσσάρων μηνών και έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της. Η Ράμερ Γουίλις όμως, χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο της ζωής της, ως την πιο ολοκληρωμένη.

«Θηλάζω τη Λου, γελοιοδώς καμένη από τον ήλιο.

Πέρυσι στα γενέθλιά μου είχα ανακαλύψει μόλις ότι ήμουν έγκυος στη Λου και ένιωθα τόσο κουρασμένη και ζαλισμένη που δεν το είχα πει σε κανέναν. Μέσα μου συνέβαιναν τόσο πολλά νέα συναισθήματα και αλλαγές. Ένιωθα νευρική και ενθουσιασμένη και μικροσκοπικές πεταλούδες πετούσαν στο στομάχι μου. Και αναρωτιόμουν βαθιά μέσα μου ποια θα ήταν αυτή η μικρή ψυχή.

Τώρα που την έχω στην αγκαλιά μου, στον επόμενο γύρο της Γης γύρω από τον ήλιο, νιώθω ότι κάθε ευχή γενεθλίων μου, εκπληρώθηκε στο δεκαπλάσιο. Η τελευταία χρόνια έφερε μεγάλες αλλαγές, πολλές προκλήσεις και φόβους που έπρεπε να ξεπεράσω αλλά και παράλληλα περισσότερη χαρά από όση θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ειλικρινά μαθαίνω τι σημαίνει να βυθίζομαι στο βαθύτερο πυρήνα του εαυτού μου και να βρίσκω μια αρχέγονη δύναμη που δεν ήξερα ότι έχω.

Η νέα εκδοχή του εαυτού μου είναι κάποια που αγαπώ περισσότερο από όσο νόμιζα ότι μπορώ να αγαπήσω. Νιώθω πιο άνετα με το σώμα μου. Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από όση είχα φανταστεί ποτέ. Εδώ και πολλά χρόνια γνώριζα ότι η μητρότητα θα με ευθυγράμμιζε με έναν θεϊκό σκοπό και νιώθω ευγνωμοσύνη που το ένστικτό μου μού έδωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Καθώς μπαίνω στο 35ο χρόνο της ζωής μου ως γυναίκα και μητέρα, η υψηλότερη επιδίωξή μου είναι να έχω τη δύναμη και τη σιγουριά να αφήσω πίσω μου οποιοδήποτε μοτίβο, οποιονδήποτε τρόπο σκέψης, που δεν εξυπηρετεί πλέον το καλό της κόρης μου. Και να αφεθώ στη σιγουριά ότι η ζωή που ανέκαθεν ονειρευόμουν ξετυλίγεται μπροστά μου.

Υ.Γ. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο όμορφη σε ολόκληρη τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Ράμερ Γουίλις: Ο μπαμπάς της Μπρους Γουίλις ποζάρει αγκαλιά με το πρώτο του εγγόνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ