Στις 18 Απριλίου 2023 η Ράμερ Γουίλις έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

Την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης τους έκανε η ίδια η Ράμερ μερικές ημέρες αργότερα, γράφοντας: «Louetta Isley Thomas Willis είσαι σκέτη μαγεία. Γεννήθηκες στο σπίτι την Τρίτη 18 Απριλίου. Είσαι περισσότερα από όσα ονειρευόμασταν ποτέ».

Η πρώτη φωτογραφία με τον παππού της

Ο Μπρους Γουίλις που έγινε παππούς για πρώτη φορά, πόζαρε μαζί με την εγγονή του την ημέρα της γιορτής του πατέρα, χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις.

«Το να δω τον πατέρα μου να κρατά την κόρη μου σήμερα ήταν κάτι που θα εκτιμώ για όλη μου τη ζωή. Η γλυκύτητα και η αγάπη του γι’ αυτήν ήταν τόσο αγνή και όμορφη. Μπαμπά, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω, το ίδιο και η Λου. Ευχαριστώ που είσαι ο πιο ανόητος, ο πιο τρυφερός, πιο κουλ μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι», έγραφε η Ράμερ στη λεζάντα της για τον παππού Μπρους.

Οι ευχές στον σύντροφό της για τη γιορτή του πατέρα

Στο ίδιο post η Ράμερ είχε και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και την κόρη τους και έγραψε σχετικά με αυτό:

«Ευτυχισμένη 1η Γιορτή του Πατέρα.

Σε ευχαριστούμε που έφτιαξες έναν όμορφο κήπο για να παίζει και να τρώει η Λου.

Ευχαριστώ που γέμισες το σπίτι με μουσική για να ακούει.

Σε ευχαριστώ  για όλες τις νυχτερινές αλλαγές πάνας και τις ανόητες φάτσες.

Είμαι τόσο ευγνώμων που το κορίτσι μας έχει έναν πατέρα που την αγαπά τόσο πολύ και κάποιον τόσο ανόητο και παράξενο, ώστε να ξέρει ότι είναι εντάξει να είναι και εκείνη το ίδιο.

Σε ευχαριστώ για το καλύτερο κορίτσι που μπορούσα να φανταστώ στα πιο τρελά μου όνειρα.

Σε αγαπάμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ