Τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες μετά από μήνες δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό Instagram της πριγκίπισσας Σαρλίν. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε γίνει γνωστό μέσα από ανακοίνωση του παλατιού ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία της σε ελβετική κλινική. Στην ανακοίνωση τότε αναφερόταν ότι θα συνεχίσει την ανάρρωσή της «στο Πριγκιπάτο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στο πλευρό της». Ωστόσο, μόλις πριν από λίγες ημέρες πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο της Αυστραλίας ανέφεραν ότι εγκατέλειψε ξανά το Μονακό.

Αυτό που είναι γνωστό επίσης, είναι ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί για δεύτερη φορά θετικός στην Covid-19 από την οποία όμως ανάρρωσε και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του. Μάλιστα, εμφανίστηκε ακόμη και στους τελικούς τένις Masters του Μόντε Κάρλο της Κυριακής.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσα από το Instagram η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται με τον πρίγκιπα Αλβέρτο σε μια ιδιωτική τελετή σε εκκλησία για το Πάσχα των Καθολικών, ενώ τα επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται να έχουν τραβηχτεί στον κήπο της οικογένειας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την πριγκίπισσα Σαρλίν μετά την περιπέτεια με την υγεία της. Φορά ένα φλοράλ φόρεμα, τα μαλλιά της είναι ξανθά και κοντά και ποζάρει δίπλα στην πισίνα κρατώντας στην αγκαλιά της την επτάχρονη κόρη της Γκαμπριέλα, ενώ δίπλα της είναι ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος και μπροστά του ο γιος τους Ζακ.

Θυμίζουμε ότι αναφορικά με την υγεία της είχε αναφερθεί ότι έπασχε από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση», χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την πολύμηνη νοσηλεία της που έγινε εκτός Μονακό.

Φωτογραφίες: (Instagram/hshprincesscharlene)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ