Μια νέα εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. H σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ επέλεξε παραδοσιακά ένα σύνολο στους τόνους του πράσινου για αυτή την ιδιαίτερη μέρα. H πριγκίπισσα Κάθριν παρευρέθηκε στην παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στους στρατώνες του Aldershot, νοτιοδυτικά του Λονδίνου

Η πριγκίπισσα Κάθριν με αυτή τη νέα επίσημη εμφάνιση γράφει βασιλική ιστορία καθώς πλέον έχει έναν νέο ρόλο, αυτό της Συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς. Toν συγκεκριμένο ρόλο τον ανέλαβε μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μέχρι πρότινος τον τίτλο του συνταγματάρχη της Ιρλανδικής φρουράς κατείχε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ. 

Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα φόρεμα με την υπογραφή, Catherine Walker & Co. Το ταίριαξε με ένα εντυπωσιακό καπέλο Jane Taylor London. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με γόβες Gianvito Rossi αξίας 630 ευρώ.

Θυμίζουμε πως αναμένεται η έκδοση ενός νέου βιβλίου για τους royals της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Μια νέα βιογραφία για το πριγκιπικό ζευγάρι κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία. Στο βιβλίο του Τομ Κουίν μαθαίνουμε περισσότερα για τη σχέση και τον γάμο της πριγκίπισσας Κάθριν και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο βασιλικός συγγραφέας μοιράζεται αποσπάσματα και πληροφορίες για το νέο του βιβλίο, «Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family» σε μια νέα συνέντευξη. Συγκεκριμένα, ο Κουίν έδωσε στη δημοσιότητα δικές του πληροφορίες για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο συγγραφέας, στις ιδιωτικές τους στιγμές, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκαλεί τον σύζυγό της «μωρό» αλλά και baldy δηλαδή «φαλακρό». Ο λόγος που τον αποκαλεί φαλακρό είναι επειδή εκείνος την πειράζει συχνά για την «ατέλειωτη χαίτη των μαλλιών της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ