Μια νέα βιογραφία για τους royals κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία. Στο βιβλίο του Τομ Κουίν μαθαίνουμε περισσότερα για τη σχέση και τον γάμο της πριγκίπισσας Κάθριν και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο βασιλικός συγγραφέας μοιράζεται αποσπάσματα και πληροφορίες για το νέο του βιβλίο, «Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family» σε μια νέα συνέντευξη. Συγκεκριμένα, ο Κουίν έδωσε στη δημοσιότητα δικές του πληροφορίες για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο συγγραφέας, στις ιδιωτικές τους στιγμές, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκαλεί τον σύζυγό της «μωρό» αλλά και baldy δηλαδή «φαλακρό». Ο λόγος που τον αποκαλεί φαλακρό είναι επειδή εκείνος την πειράζει συχνά για την «ατέλειωτη χαίτη των μαλλιών της».

Από την άλλη ο Γουίλιαμ έχει κι εκείνος παρατσούκλια για εκείνη, όπως »babykins» και «Duchess of Doolittle» που σημαίνει DoD για συντομία. Το DoD λέγεται ότι είναι κάτι σαν χαϊδευτικό στην πρώην δούκισσα του Κέιμπριτζ επειδή εκείνη δεν είχε καριέρα πλήρους απασχόλησης πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στην ετήσια Λειτουργία Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο, στις 13 Μαρτίου 2023.

Το βιβλίο ισχυρίζεται επίσης ότι ο Γουίλιαμ αποκαλεί την Κάθριν darling, δηλαδή «αγαπημένη» όταν είναι ενοχλημένος με κάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ