Δύο νέες εμφανίσεις έκανε η πριγκίπισσα Κάθριν την Τρίτη και την Τετάρτη στη Ηνωμένο Βασίλειο.

Την Τρίτη η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Windsor Family Hub στο Ουίνδσορ. Το Windsor Family Hub διευθύνεται από την Achieving for Children, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία κοινοτικού ενδιαφέροντος που παρέχει υπηρεσίες για παιδιά στην περιοχή.

Η πριγκίπισσα έχει αφιερώσει τον χρόνο της στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την κρίσιμη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Τον Ιανουάριο του 2023 μαζί με το The Royal Foundation Centre for Early Childhood, ξεκίνησε το Shaping Us, μια καμπάνια που στοχεύει να μετατρέψει το θέμα της πρώιμης παιδικής ηλικίας σε ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας.

Με σακάκι Zara

Για την εμφάνισή της αλλά και τη συνομιλία της με τα παιδιά, η πριγκίπισσα Κάθριν επέλεξε ένα κομψό σακάκι Ζara με vichy καρό prints. Το συνδύασε με τοπ Ralph Lauren και μπλε παντελόνι J.K.Bennett. Ολοκλήρωσε με μπαλαρίνες Εmmy London.

Tην Τετάρτη ωστόσο η νύφη του βασιλιά Κάρολου έκανε μια αθλητική εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στο Μεϊντενχέντ και στο Maidenhead Rugby Club, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μάλιστα βρέθηκε στο γήπεδο για να δείξει τις αθλητικές της επιδόσεις και την καλή φυσική κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ