Οι θαυμαστές δεν είναι ευχαριστημένοι με τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της βασιλικής οικογένειας και συγκεκριμένα με την τοποθέτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το Σαββατοκύριακο, οι fans παρατήρησαν ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. που δείχνει τη θέση κάθε μέλους, κάτι έχει αλλάξει μετά από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Και αυτό έγινε γιατί ενημερώθηκαν οι τίτλοι για την οικογένεια. Οι αλλαγές έγινα με τις ευλογίες του νέου βασιλιά Καρόλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ατομικές σελίδες του ζευγαριού στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν ακριβώς κάτω από τις σελίδες του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κάθριν.

Ωστόσο, πλέον οι σελίδες τους έχουν μετακινηθεί στο κάτω μέρος της σελίδας, λίγο πιο μπροστά από τον πρίγκιπα Ανδρέα. Δείτε το επίσημο βασιλικό site και τη θέση του Χάρι και της Μέγκαν.

Όλα τα σενάρια φαίνεται πως παραμένουν ανοιχτά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πριν από λίγες μέρες είδαμε νέα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την ενδεχόμενη συμφιλίωση του βασιλιά Καρόλου με τον γιο του, Χάρι και τη νύφη του, Μέγκαν Μαρκλ. Η πρώτη ομιλία του Καρόλου μάλιστα μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων άφησε πολλές ελπίδες για να τα ξαναβρούν οι δυο πλευρές. Ωστόσο οι ισορροπίες αλλάζουν μέρα με τη μέρα.

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να έγινε γνωστό ότι ο Κάρολος αρνήθηκε μια ιδιωτική συνάντηση με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι, τους οποίους μάλιστα απέκλεισε και από το δείπνο που παρέθεσε στους αρχηγούς των κρατών πριν από την κηδεία, ωστόσο τα πράγματα ίσως να είναι λίγο διαφορετικά.

Ο βρετανικός Τύπος φαίνεται να πιστεύει ότι στην πρώτη του ομιλία στο έθνος ως μονάρχης, ο βασιλιάς φάνηκε να επεκτείνει ένα «κλαδί ελιάς» στο ζευγάρι. Ωστόσο, άλλοι πιστεύουν ότι δεν ήταν παρά μια κίνηση δημοσίων σχέσεων για την ενότητα της οικογένειας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ