Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε μια τετ α τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να γεφυρώσει τι χάσμα στις σχέσεις τους, λίγο πριν από την αναχώρησή της στην Καλιφόρνια. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε αυτή την επιθυμία της μετά την κηδεία της βασίλισσας, σύμφωνα με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο Nιλ Σον, ένας ανταποκριτής ψυχαγωγίας που έχει εμφανιστεί στα NBC News, MSNBC και Access Hollywood, αποκάλυψε ότι είχε ακούσει από μια «πολύ καλή πηγή» ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε στείλει μια επιστολή ζητώντας μια ιδιωτική συνομιλία με τον βασιλιά. «Θα ήθελε τώρα πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια να έχει μια συνάντηση με τον Κάρολο Γ’», είπε ο Σον σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, το οποίο έχει καταγράψει σχεδόν 300 χιλιάδες προβολές.

«Αυτή είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν», είπε ο Σον.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε λεπτομερώς το περιεχόμενο της επιστολής «Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα να δούμε τα λάθη και να εξηγήσουμε μέρος της λογικής πίσω από όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια» εξήγησε η Μαρκλ.

«Τώρα, ξέρεις, πρέπει να θαυμάσεις την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν» σχολίασε ο ειδικός. Ωστόσο, ο Σον προειδοποίησε ότι παραμένει ασαφές εάν η επιστολή θα είναι αρκετή για να γεφυρώσει τη σχέση του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ