Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας λιποθύμησε την ώρα που το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ έφτασε στο Westminster Hall πριν από την τελετή χθες (14 Σεπτεμβρίου).

Η λαίδη Γαβριέλλα Γουίντσορ εθεάθη να στέκεται στην ουρά μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς το φέρετρο μεταφερόταν στο εσωτερικό. Λίγα λεπτά αργότερα, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση και φαίνεται ότι η λαίδη Γαβριέλλα Γουίντσορ λιποθύμησε.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα μέλος του προσωπικού σπεύδει να βοηθήσει, με τον σύζυγο Τόμας Κίνγκστον να γυρίζει για να βοηθήσει. Η λαίδη Γαβριέλλα δεν εθεάθη ξανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά αργότερα φωτογραφήθηκε φεύγοντας χέρι-χέρι με τον σύζυγό της.

Ποια είναι η λαίδη Γαβριέλλα Γουίντσορ και πώς συνδέεται με τη βασίλισσα;

Είναι Αγγλίδα σύμβουλος, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ανεξάρτητη συγγραφέας. Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1981 στο Λονδίνο και σπούδασε λογοτεχνία και κοινωνική ανθρωπολογία στο ίδρυμα Ivy League Brown University, στο Rhode Island των ΗΠΑ, όπου και γνώρισε τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ, στις 18 Μαΐου 2019. Η 41χρονη είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Playing for Change Foundation, ενός παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού μουσικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδοποιός το 2020, όταν κυκλοφόρησε τα πρώτα της singles για να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει το ίδρυμα.

Η λαίδη Γαβριέλλα είναι κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι επί του παρόντος η 56η στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από την ανιψιά της, Ισαβέλλα Ουίντσορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ