Ο Παύλος βρέθηκε στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα, αποκαλύπτοντας το ταξίδι του στην Ελλάδα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιntagram.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας και ανέβασε στα social media μια φωτογραφία που θυμίζει καρτ ποστάλ. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τον συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας.

Τι είπε ο Παύλος για τη στέψη του Καρόλου;

«Ήταν πολύ όμορφα στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου. Μας υποδέχτηκε πάρα πολύ καλά ο Βασιλιάς. Όπως ξέρετε είμαστε δεμένη οικογένεια και μας τίμησε με την πρόσκληση. Πραγματικά ήταν κάτι πολύ όμορφο να δούμε. Έχει βαφτίσει την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη και τον αδελφό μου», είπε αρχικά ο Παύλος σε σχέση με τη στέψη του Καρόλου όπου παρευρέθηκε.

Πηγαινοέρχομαι πολύ στην Ελλάδα. Ήμουν εδώ αυτή την εβδομάδα, θα ξαναφύγω. Ο γιος μου αποφοιτεί και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη θα είμαι εκεί στη Νέα Υόρκη. Μετά αργότερα τα άλλα παιδιά από τα σχολεία τους. Οπότε θα είμαι λίγο περισσότερο μακριά τον Ιούνιο, αλλά μετά θα ξαναγυρίσω. Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά.

Η μητέρα μου δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι της. Κι εμένα εδώ σπίτι μου θα είναι, αλλά θα πηγαινοέρχομαι γιατί όπως ξέρετε έχω και εργασίες στη Νέα Υόρκη αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα»,

Όσον αφορά στο αν βρήκε σπίτι, ο Παύλος σχολίασε: «Έχω κάπου να μείνω αυτή τη στιγμή». Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Παύλος μένει σε ένα μεγάλο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και δεν έχει αγοράσει σπίτι ακόμα.

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο 6 Μαΐου, ο Παύλος μαζί με τη μητέρα του, Άννα Μαρία και τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, παρευρέθηκαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής το ζευγάρι βρέθηκε και στη μεγαλειώδη συναυλία μπροστά από το Ουίνδσορ λίγες θέσεις πιο πίσω από τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Κάθριν και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ