Στο κυκλαδίτικο νησί κάνουν τις βουτιές τους ο Βασίλης Σίμος και η Νάιρα Αλεξοπούλου. Ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στο beach bar Pescador (στα ισπανικά σημαίνει ψαράς) που ανήκει στον πρώην παίκτη του Survivor.

Ο Βασίλης Σίμος, που γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και το Survivor 3, ασχολείται επαγγελματικά και με το ψάρεμα! Πλέον, διαφημίζει το φρέσκο ελληνικό ψάρι κάνοντας διάφορα show στη Σαντορίνη, στην επιχείρησή του που βρίσκεται στην παραλία του Περιβόλου.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τον δείτε να φιλετάρει τα ψάρια και να φτιάχνει νοστιμιές όπως κανταΐφι με λαυράκι, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Έλληνες και ξένοι τουρίστες ανεβάζουν τα βίντεο του Έλληνα ψαρά ενώ πολλοί είναι και οι celebrities που έχουν καταφθάσει στο νησί για να δουν από κοντά πως κόβει τα ψάρια που φαίνονται σαν μοσχαρίσιο κρέας!

Στο πλευρό του Έλληνα ψαρά είναι όμως και η σύντροφός του, Νάιρα Αλεξοπούλου. Στον ελεύθερο χρόνο του χαίρεται τις βουτιές του με την τραγουδίστρια.

Ρεπορτάζ: Έλενα Πολυκάρπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ