Τις καλοκαιρινές διακοπές του με την οικογένειά του απολαμβάνει φέτος ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και τις αντίξοες συνθήκες του Survivor, χαλαρώνει αυτό το καλοκαίρι αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κατερίνα και τον γιο τους.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2015 στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη. Το μυστήριο είχε τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που γνωρίζει προσωπικά τον γνωστό ηθοποιό.

Έναν χρόνο μετά ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του Κατερίνα υποδέχθηκαν τον γιο τους που πήρε το όνομα Ιερώνυμος. Από τότε όλη η οικογένεια είναι αχώριστη. Εξαίρεση αποτέλεσε το χρονικό διάστημα που ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναγκάστηκε να τους αποχωριστεί για να βρεθεί στο reality επιβίωσης.

Τώρα όλοι μαζί βρίσκονται στο Κιάτο, όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το okmag εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις βόλτες τους στην περιοχή. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με τον γιο του στο Sorbeto by Voustasia, που έχουν στο Κιάτο τα Γιαννουλάκια που είχε γνωρίσει ο ηθοποιός στο Mega όταν εργαζόταν ως ανιματέρ.

Ρεπορτάζ: Έλενα Πολυκάρπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ