Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και μετά το τέλος του Survivor, όπου αναθερμάνθηκε η σχέση τους είναι αχώριστοι. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλιστα δεν σταμάτησαν τις βουτιές και τα παιχνίδια στην παραλία.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Μύκονο μαζί με ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι την Πελαγία Καζολέα και τον Γιώργο Καβακάκη. Τα δυο ζευγάρια κάνουν πολλή παρέα και χαλάρωσαν κάνοντας μια μίνι απόδραση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τα δυο ζευγάρια στην παραλία να κάνουν τις βόλτες τους. Ο Σάκης Κατσούλης μάλιστα δεν σταμάτησε τα «πειράγματα» στη σύντροφό του, Μαριαλένα. Οι δυο τους άλλωστε, δηλώνουν full in love και είναι στα καλύτερά τους. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα και ένα αέρινο παντελόνι στα χρώματα του καλοκαιριού. Ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης επέλεξε ένα μακρύ μαύρο σορτς και ένα λευκό Tshirt.

Οι δυο τους, ωστόσο, δεν ήταν μόνοι αφού στη Μύκονο έκαναν τους περιπάτους τους μαζί με την Πελαγία Kαζολέα και τον Γιώργο Kαβακάκη. Η πρώην «μαχήτρια» του Survivor μάλιστα είχε πολλά να μοιραστεί με τους δυο πρώην επίσης παίκτες του reality επιβίωσης που έφθασαν ως τον τελικό του προηγούμενου κύκλου του παιχνιδιού.

Για τη συγκεκριμένη βόλτα στο νησί, η Πελαγία Καζολέα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με κοντό leather σορτς και μαύρο lingerie. Και ο Γιώργος Καβακάκης ένα demin Πουκάμισο με ροζ μαγιό.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ