Σε κοντινό προορισμό βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο19 Ιουνίου έφτασαν στο Νησί της Μπουμπουλίνας με το σκάφος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ ο φακός του περιοδικού τούς συνάντησε στο λιμάνι των Σπετσών το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δυο τους έκαναν μια σύντομη βόλτα, επισκέφτηκαν τα τοπικά μαγαζιά όπου και πραγματοποίησαν αγορές και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σκάφος. Για τον 50χρονο ηθοποιό και τη σύντροφό του οι Σπέτσες παραμένουν ένας αγαπημένος προορισμός, καθώς και πέρσι το καλοκαίρι τον επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2018, κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντός τους σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ενώπιος ενωπίω τον Νοέμβριο του 2019 είχε δηλώσει λακωνικά για τον έρωτά του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη: «Είμαι πολύ καλά και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ