Ο Πέτρος Κουσουλός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών καθώς μέσα από τα ρεπορτάζ του για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έχει βρεθεί στο προσκήνιο.

Ο δημοσιογράφος κάνει αποκαλύψεις μέσα από την εφημερίδα Μπαμ αλλά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και εμφανίζεται κάθε μεσημέρι. Την ίδια ώρα είναι ιδιαίτερα ενεργός και στο Twitter.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε όμως σε μια χαλαρή στιγμή, μακριά από την δύσκολη μάχη της ενημέρωσης. Συνοδευόταν μάλιστα από την σύζυγό του, Όλγα Ζαφιροπούλου. Το ζευγάρι διασκέδασε στο Hotel Ερμού με το πρόγραμμα που παρουσίασε η Άννα Βίσση.

Ο 41χρονος δημοσιογράφος παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το 2018 με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Όλγα Ζαριφοπούλου με την οποία μετρούσαν μόλις λίγους μήνες σχέσης. Με την σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν αποκτήσει δύο κόρες τη Βασιλεία και την Ειρήνη.

Όντας ο ίδιος μοναχοπαίδι, η δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας ήταν ζητούμενο στην προσωπική του ζωή. «Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, το είχα εκφράσει ότι ήθελα πάνω από ένα παιδί οπωσδήποτε. Οπότε καλύτερα τώρα που τα έχουμε όλα φρέσκα στο μυαλό μας και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα περάσουμε και να ξεμπερδεύουμε», είχε δηλώσει ο Πέτρος Κουσουλός στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» όταν έγινε γνωστή η δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βραδινή έξοδο του Πέτρου Κουσουλού με τη σύζυγό του:

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ