«Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα» δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντάνος σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο All Star Survivor. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πράγματα άλλαξαν, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να σκέφτεται πλέον σοβαρά να πει το μεγάλο «ναι» στην Acun Medya.

«Επιθυμία του είναι να έχει περισσότερο αγωνιστικό χαρακτήρα το παιχνίδι, και λιγότερα στοιχεία ριάλιτι. Όπως τότε που συμμετείχε κι εκείνος» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό. Μάλιστα, ήδη έχει γίνει μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ αναμένεται και συνάντηση από κοντά.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στη γενέτειρά του, τη Σκιάθο, όπου καθημερινά είναι παρών στη σχολή θαλάσσιων σπορ που διατηρεί στις Κουκουναριές.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε τη Δευτέρα 8 Αυγούστου να πλένει το σκάφος του, ενώ, όπως είναι φανερό και από τα στιγμιότυπα, ο 40χρονος νικητής του πρώτου Survivor βρίσκεται στην καλύτερή του φυσική κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στη σχολή του ξαδέλφου του Νίκου Πρέκα, Skiathos Fight Club, ενώ δεν παραμελεί και τις υποχρεώσεις του απέναντι στο Σωματείο για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος», του οποίου είναι ιδρυτής.

Φωτογραφίες: Γιάννης Αποστολίδης

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ