Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγό του, Μαρία και την κόρη τους, Κατερίνα. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια βόλτα με τη σύζυγό του και την κόρη τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε όλους μαζί.

Ο Γιάννης Πλούτραχος επέλεξε ένα άνετο σε μαύρο χρώμα σύνολο, όπως και η κόρη του Κατερίνα, ενώ η σύζυγός του, Μαρία φόρεσε τζιν παντελόνι και μαύρο πανωφόρι.

Το ζευγάρι μάλιστα επισκέπτεται συχνά το κέντρο της Αθήνας και πολλές φορές είναι μαζί με τα παιδιά του. Και οι δυο τους άλλωστε, τους έχουν μεγάλη αδυναμία και δεν σταματούν να τα ενθαρρύνουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Όλη η οικογένεια, άλλωστε αγαπά τη μουσική, είτε ασχολέιται επαγγελματικά με αυτήν όπως ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, είτε ερασιτεχνικά, όπως η κόρη του, Κατερίνα.

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα, η Κατερίνα Κακοσαίου ήταν καλεσμένη του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου στο εορταστικό επεισόδιο του ΣΚΑΪ, «Πρωτοχρονιά με τα καλύτερα παιδιά».

Η κόρη του τραγουδιστή ερμήνευσε μαζί του το κομμάτι της «Πόσο ωραία μάτια έχεις» και ο περήφανος μπαμπάς τη φίλησε τρυφερά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού. Στο τέλος, μάλιστα, υποκλίθηκε στις φωνητικές ικανότητες της κόρης του, φιλώντας της το χέρι.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου και αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε το ψευδώνυμο «Πλούταρχος». Αρχικά ο τραγουδιστής δήλωσε πως του είχαν δώσει μία λίστα με 17 προτάσεις για να διαλέξει.

«Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα το Πλούταρχος γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση. Έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου “καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε τώρα όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;”» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ