Ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου και αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε το ψευδώνυμο «Πλούταρχος». Αρχικά ο τραγουδιστής δήλωσε πως του είχαν δώσει μία λίστα με 17 προτάσεις για να διαλέξει.

«Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα το Πλούταρχος γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση. Έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου “καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε τώρα όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;”» είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Στη συνέχεια ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του 11χρονου γιου του, Κωστή. «Αυτός που θα τους ξετινάξει όλους-εννοώ τα αδέρφια του-είναι ο Κωστής μου. Είναι 10 στα 11. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί με φοβερή αντίληψη. Φαντάσου ότι αν θα πω ένα τραγούδι, μόνο σε έναν θα πάω να μου πει τη γνώμη μου και αυτός είναι ο Κωστής», ανέφερε.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι το «Καλό παιδί» του ελληνικού τραγουδιού και εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι και σωστός οικογενειάρχης. Ο ερμηνευτής των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών έχει αποκτήσει με τη σύζυγο του Μαρία, 5 παιδιά τα οποία όπως έχουμε διαπιστώσει έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του.

Ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα και έχει ερμηνεύσει αρκετές επιτυχίες. «Θέλαμε πολλά παιδιά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε πέντε», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής πριν από κάποια χρόνια στο Mega. Ακόμη τόνισε πως τα παιδιά του τον ακούνε χωρίς να χρειάζεται να τα μαλώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ