Η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά την Ελίνα Ακριτίδου ήταν στη σειρά «Τατουάζ». Η ηθοποιός υποδυόταν τη σύζυγο του Γιώργου Παρτσαλάκη. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον πραγματικό της σύζυγο, Γιώργο Κουτσουδάκη.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν μια 20ετία και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες αφού η Ελίνα Ακριτίδου έχει επιλέξει να κρατά την οικογενειακή της ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για την εξόρμησή τους στο κέντρο της Αθήνας η ηθοποιός επέλεξε total white, ένα χρώμα που αποτελεί τάση της φετινής σεζόν. Ο Γιώργος Κουτσουδάκης επέλεξε να συνδυάσει το τζιν του με πράσινο t-shirt και αμάνικο μπουφάν.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη. το 2019, για τη μεγάλη δυσκολία που είχαν περάσει με το πρόβλημα υγείας του μεσαίου τους γιου.

«Νομίζω ότι βλέπω θετικά τα πράγματα ακόμα και τα δύσκολα που έχω περάσει. Ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια… ξέρεις έχουμε περάσει δύσκολα πράγματα. Αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω το ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη», είχε δηλώσει.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω», συνέχισε.

Φωτογραφίες: NDP