Στο Golden Hall βρέθηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μαζί με την 4,5 ετών κόρη τους Αλεξάνδρα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου για τις τελευταίες αγορές της χρονιάς. Οι τρεις τους με casual ντύσιμο περιηγήθηκαν στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και έκαναν τα ψώνια τους, ενώ η παρουσιάστρια του Mega ήταν ιδιαίτερα τρυφερή με την κόρη τους κρατώντας τη συχνά στην αγκαλιά της.

Η Ελεονώρα Μελέτη, 5,5 μηνών έγκυος τον Δεκέμβριο του 2017, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Θοδωρή Μαροσούλη και στις 13 Απριλίου του 2018 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. «Μου έχει βγάλει έναν συναισθηματισμό, μια υπομονή, μια ευαισθησία και μια τρυφερότητα που δεν είχα και εξακολουθώ να μην έχω. Μόνο με το παιδί γίνομαι έτσι. Είμαι πολύ ευαίσθητη, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνω έξω από το σπίτι μου. Στην Αλεξάνδρα μού βγαίνει με τα χίλια. Γίνομαι κουραστικά τρυφερή» είχε εξομολογηθεί η Ελεονώρα Μελέτη σε κοινή συνέντευξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ΟΚ!.

«Όπως όλες οι χρονιές, είχε τα εύκολα αλλά και τα πιο απαιτητικά μαθήματα… Πάμε για την πίστα 2023! Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία όνειρα και λιγότερη βία. Σας στέλνουμε την αγάπη μας, οικογένεια Μαροσούλη» ευχήθηκε η παρουσιάστρια του Mega μέσω Ιnstagram, δημοσιεύοντας σε ένα σύντομο βίντεο πολλά χαριτωμένα οικογενειακά στιγμιότυπα από τη χρονιά που έφυγε.

Φωτογραφίες: Papadakis Press/ Δημήτρης Πελέκης

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ