Ο Δεκαπενταύγουστος βρήκε το ζευγάρι μαζί με την 11χρονη κόρη τους Μαρία Ροζάρια στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 17 Αυγούστου ο φωτογραφικός φακός τούς συνάντησε στην παραλία της Αγίας Ελένης. Μαζί με φίλους τους επισκέφτηκαν την περιοχή με φουσκωτό και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την παραλία Λαλάρια.

Λίγες μέρες πριν βρεθούν στη Σκιάθο, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο πέρασαν ώρες αγωνίας καθώς οι καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στη χώρα απείλησαν και την κατοικία τους στον Άγιο Στέφανο. Μάλιστα, η 37χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το σπίτι τους, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες. Πονάει η ψυχή μου».

Λίγες μέρες αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση εξηγώντας: «Να σας ενημερώσω, λοιπόν, πως σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας και είμαστε καλά και εγώ και το παιδί. Η φωτιά σταμάτησε περίπου πεντακόσια μέτρα από το σπίτι μας. Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει σύντομα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους».

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» (21-27 Αυγούστου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ