Δύσκολο βράδυ πέρασαν χθες οι κάτοικοι στα βόρεια προάστια με τη φωτιά να περνά την Εθνική Οδό και να φθάνει σε Αφίδνες, Άγιο Στέφανο και Κρυονέρι. Οι κάτοικοι της περιοχής αναστατωμένοι και φοβισμένοι αναγκάστηκαν να βάλουν λίγα πράγματα σε βαλίτσες και να εγκαταλείψουν με πόνο ψυχής τις περιουσίες και τα σπίτια τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που δέχθηκαν το μήνυμα της πολιτικής προστασίας για να εκκενώσει το σπίτι της, ήταν και η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που μένει στον Άγιο Στέφανο με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους, Μαρία – Ροζάρια έφτιαξε άρον άρον δυο βαλίτσες και εγκατέλειψε το σπίτι της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν χθες μόνη στο σπίτι με την κόρη της, καθώς ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο βρισκόταν στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους, Η ίδια παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τον άντρα της. Εκείνος την προέτρεψε διχώς δεύτερη σκέψη να μαζέψει λίγα πράγματα και να φύγει με το παιδί μακριά από τη φωτιά.

Η Έλενα Ασημακοπούλου προσπάθησε μαζί με την κόρη της να πάνε να μείνουν στο εξοχικό της οικογένειας στον Ορωπό, αλλά ακόμη κι ο παράδρομος του Αγίου Στεφάνου ήταν κλειστός. Έτσι, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω με το παιδί και τελικά κατευθύνθηκε προς το σπίτι της αδελφής της που είναι στους Θρακομακεδόνες, όπου παραμένει ως αυτήν τη στιγμή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η φωτιά δεν έφθασε ως την οικία της και το σπίτι της δεν απειλήθηκε. Προς το παρόν, όμως, εκείνη και η κόρη της δεν μπορούν να επιστρέψουν σε αυτό. Οι δρόμοι σε εκείνο το σημείο παραμένουν κλειστοί και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική μετά το πέρασμα της φωτιάς.

Τα μηνύματα στα social media:

Η Έλενα Ασημακοπούλου είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη και άυπνη από χθες, αλλά τόσο η ίδια όσο και η κόρη της είναι ευτυχώς καλά. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, λίγο αφότου εγκατέλειψε το σπίτι της έκανε δυο αναρτήσεις στα social media.

Θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους της που τη ρωτούσαν αν είναι καλά κοινοποίησε ένα μήνυμα στο Ιnstagram στο οποίο έγραψε: «Είμαστε καλά. Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες. Πονάει η ψυχή μου».

Στην ίδια κατάσταση με την Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκαν και πολλοί κάτοικοι της περιοχής σε Άγιο Στέφανο, Αφίδνες και Κρυονέρι. Αν και πολλά σπίτια σώθηκαν τελικά με την πύρινη λαίλαπα να μην τα φθάνει, οι κάτοικοι δεν μπορούν ακόμη να επιστρέψουν σε αυτά και φιλοξενούνται σε φίλους και συγγενείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ