Στα Κουφονήσια ταξίδεψαν η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης για να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε το πρωί της Τρίτης 23 Αυγούστου στην παραλία Άμμος να κάνουν το μπάνιο τους.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερά στιγμιότυπα στην παραλία Άμμος στο Άνω Κουφονήσι

Σύμφωνα με κάτοικο του νησιού, το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και σταμάτησε για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο Laska. Μαζί τους δείπνησε ακόμα ένα ζευγάρι που διατηρεί δωμάτια στο νησί.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, αφότου εγκατέλειψε τον χώρο της τηλεόρασης, επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές της, πετυχαίνοντας το 2021 στις κατατακτήριες εξετάσεις της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Άλλωστε η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης έχουν αρκετούς γνωστούς στα Κουφονήσια, γι’ αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτονται.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, ενώ στις 29 Ιουνίου 2021 παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στη Βουλιαγμένη παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους μιλώντας στο περιοδικό αποκαλύπτει: «Έπειτα από έξι χρόνια μαζί, είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι. Αυτό που πάντα ήθελαν και οι δύο ήταν να αποκτήσουν ένα παιδί το οποίο θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία».

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Αξιώτης

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ