Στα φοιτητικά έδρανα επέστρεψε και πάλι η Αντωνία Καλλιμούκου και η χαρά της είναι μεγάλη. Το γνωστό μοντέλο που είχε βγει αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2007 (τη χρονιά που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς η Δούκισσα Νομικού) και έκανε ένα πέρασμα από την τηλεόραση συμμετέχοντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ζει πλέον μια διαφορετική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αντωνία Καλλιμούκου τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο και πρόσφατα έδωσε εξετάσεις και όπως αποκάλυψε πέρασε στη Νομική Αθηνών. Από το πλευρό της σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή δεν λείπει και ο σύζυγός της, Νίκος Παραδείσης. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια και το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να παντρευτεί μυστικά.

Και μπορεί η Αντωνία και ο καλός της να αποφεύγουν να μοιράζονται προσωπικές στιγμές τους στα social media, αυτήν τη φορά το πρώην μοντέλο αποκάλυψε την έκπληξη που της έκανε ο σύζυγός της για την είσοδό της στο πανεπιστήμιο.

Ο λόγος για μια τριώροφη τούρτα με τα σύμβολα των δικαστηρίων και την αφιέρωση «Συγχαρητήρια Αντωνάκι». Φυσικά η Αντωνία Καλλιμούκου δημοσίευσε τη φωτογραφία με την τούρτα της αναφέροντας: «Η πιο γλυκιά έκπληξη από τον άντρα μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ