Ο φερόμενος ως γιος του Μίκη Θεοδωράκη, ο Νίκος Κουρής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την ηθοποιό Γωγώ Φάκου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, έχοντας κοντά του στενούς φίλους και συγγενείς.

H νύφη μάλιστα ανέβασε στα social media και βίντεο από το ιερό μυστήριο.

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 7/1 με κουμπάρους την Μαρία και τον Τάσο Βουτσά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση σε κέντρο της περιοχής. Οι νιόπαντροι κάλεσαν συγγενείς και αγαπημένους φίλους να μοιραστούν τη χαρά τους.

Η νύφη μάλιστα έγραψε στα social media: «Εμείς τα κάναμε όλα διαφορετικά κι αυτό έκανε τόσο ιδιαίτερο το γάμο μας…ο γαμπρός ήταν παρόν στις ετοιμασίες της νύφης, μου φόρεσε αυτός τα παπούτσια και πήγαμε μαζί στην εκκλησία. Φυσικά είχαμε μείνει μαζί το προηγούμενο βράδυ κ σ όλη την προετοιμασία του γάμου, επιλέξαμε μαζί νυφικό, κοστούμι κτλ…Εξ άλλου αυτό το “μαζί” καρδιάς, από την πρώτη μέρα ήταν που μας οδήγησε εδώ ή μάλλον το είναι αδύνατον μην είναι “μαζί”. Καλημέρα».

Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, η ηθοποιός σημείωσε: Με δόξα και τιμή, κυρία Θεοδωράκη λοιπόν! Ήταν όλα παραμυθένια! Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας ..Σας ευχαριστούμε για τις ευχές! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!».

H Γωγώ Φάκου μάλιστα, ανέβασε ξεχωριστό post για να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον γάμο της με τον Νίκο Θεοδωράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ