Ξεκάθαρη απάντηση ως προς τις φήμες που υπήρξαν για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή έδωσε ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Ο αθλητής και η παίκτρια του Survivor πήραν διαζύγιο μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου. Τις φήμες που υπήρξαν, η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τις σχολίασε με τον δικό της τρόπο.

«Μου το μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς και στη συνέχεια ξεκαθάρισε σχετικά με τις φήμες: «Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο και θα σταθώ σε αυτό μόνο». Στη συνέχεια αναφορικά με την έκταση που πήρε το διαζύγιό τους και τα όσα συζητήθηκαν ο αθλητής του στίβου σχολίασε: «Δεν με ενοχλούν όσα ακούγονται. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού, οπότε όλα καλά.

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Τριβυζάς δεν άφησε κανένα περιθώριο επανασύνδεσης: «Έχουμε χωρίσει κι έχει παρθεί ένα διαζύγιο. Τέλος μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει. Πάντα χαμογελαστός, δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος. Ήταν κοινή απόφαση και μέχρι εδώ».

«Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες και ο καθένας με τους στόχους που έχει βάλει να το εκπληρώσει. Όχι δεν έχουμε καμία επικοινωνία τίποτα», ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του για τους παίκτες του Survivor All Star.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Αντωνά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις φημολογίες που μετέφερε για τον χωρισμό της πρώην παίκτριας του Survivor με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

«Πριν πάμε στο επόμενο θέμα θα ήθελα λίγο να αναφερθώ σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλώ για την είδηση του χωρισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά. Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες οι οποίες ήθελαν να υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Από τη στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη. Και να απολογηθώ κα εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες που δε βασίζονται στην πραγματικότητα. Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή, ούτε και εγώ μεμονωμένα. Καλή συνέχεια, συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και τη στενοχώρησα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ