Για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Παναγιώτη Τριβυζά έκανε λόγο η Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου, όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Τον χωρισμό τους επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Τριβυζάς στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο για τους λόγους του χωρισμού τους θέλοντας να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο η Μαρία Αντωνά μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά.

«Είναι ένα παιδί που είναι αρκετά συγκρατημένος. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που καθόλη τη διάρκεια του περσινού κύκλου πώς έβγαινε και υποστήριζε με αίμα και ιδρώτα τη Σταυρούλα, να τη δικαιολογήσει, τα μιλήσει παντού. Και βλέπω τώρα έναν άντρα αρκετά πληγωμένο», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένη: «Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με τη σχέση. Ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια.Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό» είπε η Μαρία Αντωνά.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Είναι και κάποια πράγματα που δε γίνεται να ειπωθούν. Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ