Η Ολίβια Γαβρίλη γνωστή blogger και δημοσιογράφος αποφάσισε ότι ήθελε να φτιάξει την εικόνα του σώματός της μετά από 4 γέννες και 4 υπέροχα παιδιά. Έτσι πριν λίγες μέρες έκανε το δικό της mommy make over και μας δείχνει τα αποτελέσματα!

Η Ολίβια Γαβρίλη έκανε κοιλιοπλαστική αλλά και ανόρθωση στήθους χωρίς να προσθέσει ενθέματα και σε ένα βίντεό της περιγράφει πως νιώθει λίγες μέρες μετά την επέμβαση. Η γνωστή blogger, υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018. Από τον γάμο τους απέκτησαν δυο παιδιά τον Αρχέλαο και την Αθηνά. Το 2021 παντρεύτηκε τον σύντροφό της Σταύρο Λαζαρίδη.

Τώρα που όπως είπε η ίδια, “έκλεισε τον κύκλο” της ως μητέρα, αποφάσισε να κάνει κάτι για εκείνη και υποβλήθηκε σε λιπαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική καθώς και σε ανόρθωση στήθους χωρίς την πρόσθεση ενθεμάτων. Στο παρακάτω βίντεο η Ολίβια περιγράφει πως αναρρώνει μετά τις δυο επεμβάσεις. Εξηγεί αν πονάει και που, ενώ δείχνει και τα πρώτα αποτελέσματα των δυο πλαστικών επέμβασεων.

Είναι αμέτρητες οι ερωτήσεις που μου στέλνετε για το mommy make over! Σε κάποιες έχω καταφέρει να απαντήσω, τις…

Posted by Olivia Gavrili on Wednesday, August 23, 2023

Διαβάστε επίσης: Ολίβια Γαβρίλη: Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της στη Χαλκιδική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ