Την Κυριακή η Ολίβια Γαβρίλη παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο που απέκτησε τον περασμένο Φεβρουάριο με τον σύντροφό της Σταύρο Λασκαρίδη. Είναι το τέταρτο παιδί της γνωστής blogger και δημοσιογράφου ενώ το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social media η ίδια χάρηκε ιδιαίτερα αυτή τη μέρα, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελάει γεμάτη από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι είχε κάνει και πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2020 με την Ολιβία Γαρβρίλη να έγραφε σε γαμήλια selfie; . «Proud to be your wife! Να σας συστήσω τον Σταύρο μου, τον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Τιμή μου να είμαι πια σύζυγός του και να είμαστε πια και επίσημα οικογένεια», 

Στην πολύ ρομαντική τελετή βρέθηκαν συγγενείς αλλά και φίλοι του ζευγαριού με τη νύφη και πολύτεκνη μαμά να λάμπει στο λευκό νυφικό της με τις broderie λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η Ολίβια Γαβρίλη διένυε τους τελευταίους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης κατά την οποία μάλιστα είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram: «31 εβδομάδων και 1 ημέρας: η τέταρτη εγκυμοσύνη μου είναι σίγουρα η δυσκολότερη μέχρι τώρα, όμως και πάλι όλα κυλούν καλά και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό… Φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικές οι γιορτές για όλους μας. Για κάποιους, βέβαια, θα είναι και πολύ δύσκολες. Ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τον συνάνθρωπό του!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ