Μπορεί όλα να έδειχναν ότι ο εγγονός του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου θα ακολουθούσε τα χνάρια του παππού του, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να πάρει τον δρόμο του θεού.

Ο Ανέστης Βλάχος χειροτονήθηικε διάκονος και πλέον ιερουργεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια ως «πατέρας Αυγουστίνος».

«Από μικρός ήθελε να βοηθάει τον κόσμο»

Ο πατέρας του Ηρακλής Βλάχος μίλησε στην εκπομπή T Live για την απόφαση του γιου του. «Ήταν πάντα κοντά στην Εκκλησία, υπήρξε παπαδάκι. Οι πρώτες του επαφές με το Θείο ήταν στον Άγιο Λουκά, το παρεκκλήσι του Ιπποκρατείου. Είναι κάτι που το περίμενα, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε.

Φυσικά με χαροποιεί εφόσον είναι επιλογή του. Δεν είχα λόγο να τον μεταπείσω γιατί ήταν κάτι που το ήθελε. Του έδινε χαρά και γαλήνη. Ίσα ίσα τον στήριξα και τον ενθάρρυνα.

Δεν τον ώθησε κάτι. Από μικρός ήθελε να βοηθάει τον κόσμο, επισκεπτόταν τους ασθενείς του νοσοκομείου, ήθελε να απαλύνει τον πόνο του κόσμου. Η απόφασή του είχε παρθεί από μία πολύ μικρή ηλικία.

Ο γιος μου είναι ένας άνθρωπος μετρημένος και ισορροπημένος, είχε αρχές από την οικογένεια, ιδιαίτερα από τη μητέρα του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ανέστης Βλάχος: Διαμάχη ανάμεσα στα παιδιά του για τη διαθήκη – Ποιος θα πάρει τα δικαιώματα των ταινιών του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ