Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή, στις 24 Αυγούστου, σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του. Και μπορεί όσο ήταν στη ζωή ο ηθοποιός το κλίμα ανάμεσα στα δύο παιδιά ποιυ είχε αποκτήσει από διαφορετικούς γάμους να ήταν κοντά του αλλά φαίνεται πως πλέον βρίσκονται σε «πόλεμο».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες για την ιδιόχειρη διαθήκη που άφησε ο Ανέστης Βλάχος στη δεύτερη σύζυγό του και στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά ο ίδιος.

Τα δύο παιδιά του, ο Ηρακλής που απέκτησε με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και η Έλλη που είναι καρπός του έρωτά του με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση βρίσκονται σε διαμάχη για το ποιος θα πάρει τα δικαιώματα των ταινιών του.

Ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τόνισε πως το θέμα θα έπρεπε να λυθεί εξωδικαστικά και σε κλίμα οικογενειακής συζήτησης. Ωστόσο ο εντολέας του αποφάσισε να κινηθεί νομικά για να προστατεύσει τη μνήμη του πατέρα του αλλά και τα κληρονομικά του δικαιώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ