Μια πολύ ακριβή αγορά πραγματοποιήθηκε σε περιοχή φιλέτο της Αθήνας. Η είδηση πως ο δισεκατομμυριούχος Ελβετός Τόμας Φλορ της Vista Jet απέκτησε ένα ρετιρέ στην Ηρώδου Αττικού έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ προκάλεσε αίσθηση.

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ είχε η εκπομπή T Live. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή έδειξε βίντεο με το εσωτερικού του διαμερίσματος που αγόρασε ο πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερό του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

O συμπέθερος της Άννας Μαρίας είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη. Ο ίδιος μάλιστα συνόδεψε την κόρη του ως νύφη στη Μητρόπολη Αθηνών στον γάμο της με τον Φίλιππο τον Οκτώβριο του 2021.

Οι Νίνα και Τόμας Φλορ. (ΝDP)

Το πολυτελές εσωτερικό της μεζονέτας

Στα πλάνα βλέπουμε τα δωμάτια της κατοικίας στην οδό Ηρώδου Αττικού 17. Η μεζονέτα των 320 τετραγωνικών μέτρων ανήκε στον Κάρολο Φιξ και βρίσκεται στον 7ο και 8ο όροφο μιας πολυκατοικίας του 1956,

Το πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στη γειτονιά των παλαιών ανακτόρων, έχει πανοραμική θέα στον Σαρωνικό, τον βράχο της Ακρόπολης και τον Λυκαβηττό, ενώ διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή είσοδο. Η κατοικία είναι μεσοτοιχία με το Μέγαρο Μαξίμου, γειτνιάζει με το Προεδρικό Μέγαρο ενώ «βλέπει» στον Εθνικό Κήπο.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ