Στη Μύκονο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες για μια μίνι απόδραση μακριά από τη φασαρία της Αθήνας, ο Νίκος Βέρτης και έκανε τις βόλτες με την παρέα του, στα Ματογιάννια. Ο γνωστός τραγουδιστής, που μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας από τις μουσικές σκηνές λόγω κορονοϊού, επέστρεψε δυναμικά στο ΥΤΟΝ, έρχεται και με ολοκαίνουργιο τραγούδι, το οποίο μάλιστα γυρίστηκε και στο νέο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας..

Η πρεμιέρα του στο ΥΤΟΝ έγινε στις αρχές του μήνα, αλλά το γνωστό νυχτερινό κέντρο έκλεισε για λίγο λόγω των νέων μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό και αφού έκανε τις απαραίτητες αλλαγές άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό. Ο Νίκος Βέρτης, μάλιστα, εμφανίζεται live κάθε Σάββατο και Κυριακή κι έτσι έχει τη δυνατότητα για μικρές αποδράσεις δροσιάς μέσα στην εβδομάδα. Όπως και έκανε με το ολιγοήμερο ταξίδι του στο Νησί των Ανέμων.

Ιδιαίτερα ανανεωμένος και διανύοντας μια από τις δημιουργικές περιόδους της ζωής του μετά την καραντίνα, ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα το νέο του video clip για το τραγούδι «Σ’ αγαπάω», σε δικούς του στίχους και σύνθεση και ενορχήστρωση και παραγωγή από τον Χρήστο Σαντιγκάι. Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Heaven Music και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Alex Konstantinidis.

Αυτό που δεν ήταν όμως, ως τώρα γνωστό είναι ότι το video clip γυρίστηκε στο νέο οικολογικό σπίτι του Νίκου Βέρτη στο Πανόραμα Βούλας. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή οικία με πισίνα στον εξωτερικό χώρο, άνετους εσωτερικούς χώρους, λευκό μάρμαρο και πέτρα στην εξωτερική του πρόσοψη.

Το συγκεκριμένα σπίτι είναι φιλικά σχεδιασμένο προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο με υλικά και τεχνολογία που μειώνει τόσο την αποβολή βλαβερών αερίων προς το περιβάλλον όσο και τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού, έχοντας ως ένα από τα βασικά υλικά το γυαλί, αλλά και μικρές πηγές πρασίνου.

Εξίσου εντυπωσιακό, όμως, είναι και το εσωτερικό του σπιτιού με τους άνετους χώρους, τον κρυφό φωτισμό στη σκάλα και τον εντυπωσιακό διάκοσμο από πέτρα.

Δείτε το video clip του Νίκου Βέρτη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ