Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετρούν περίπου ένα χρόνο κοινής πορείας και παραμένουν full in love. Η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πώς έχει βρει τον άνθρωπό της στο πρόσωπό του επιχειρηματία, ο οποίος ήρθε στη ζωή της το περασμένο καλοκαίρι και έφερε την ευτυχία. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και, παρότι προσηλωμένοι στα επαγγελματικά τους, απολαμβάνουν να μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας βόλτες, ταξίδια και γυμναστική.

Ένας λόγος που έχουμε έρθει κοντά με τον Βασίλη είναι το ότι έχουμε πολλά κοινά. Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και καλό είναι να βρίσκει την ηρεμία μέσα του, για να μπορεί να τη μεταδώσει και στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Οφείλω να βρίσκω την ηρεμία της ψυχής μου και να του τη μεταδίδω, όπως και εκείνος σε εμένα. Από εκεί και πέρα, όταν εμείς είμαστε ευτυχισμένοι, μπορούμε να το μοιραστούμε με τον άνθρωπό μας. Ο Βασίλης με κάνει ευτυχισμένη, έχει συμβάλει πολύ σε αυτό!“, είχε δηλώσει πρόσφατα στη Real Life η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, περιγράφοντας την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διασκέδασε με τις επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά και πιο διαχυτικοί από ποτέ σε κοινή θέα. Οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά δεν έλειψαν, με όσους τους είδαν από κοντά να μιλούν για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – που τη νέα σεζόν θα κάνει τηλεοπτικό comeback μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ – έκλεψε τις εντυπώσεις με την σέξι εμφάνισή της, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν ιδιαιτέρως προστατευτικό μαζί της και δεν πήρε στιγμή το βλέμμα του από πάνω της.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ