Ο Νίκος Πολυδερόπουλος περνά δύσκολες στιγμές καθώς ξαφνικά έχασε τον μικρότερο αδελφό του. Ο Παντελής Πολυδερόπουλος πέθανε ξαφνικά ανήμερα τα Χριστούγεννα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο Άνεσις που παίζει φέτος, στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», ωστόσο πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Άγιο Όρος προκειμένου να προσευχηθεί. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μάλιστα είχε κάνει μια ανάρτηση στις 15 Ιανουαρίου με μια φωτογραφια από εκεί. Όπως αποκάλυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Άγιο Όρος με τον πατέρα του, ο οποίος είναι κι αυτός σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου του.

Πατέρας και γιος φιλοξενήθηκαν στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, αλλά επισκέφθηκαν και άλλες μονές, συνομίλησαν με τους μοναχούς, προσευχήθηκαν και κοινώνησαν. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός επισκέπτεται το Άγιον Όρος, καθώς είναι ένα μέρος που τον γαληνεύει.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος από την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος

Διαβάστε επίσης: Συντετριμμένος ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τον χαμό του 28χρονου αδελφού του: «Μια μέρα πριν είχε πάει στο νοσοκομείο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ