Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας περήφανος πατέρας και εύχεται δημόσια στην κόρη του, Έυα που γιορτάζει σήμερα τα 11α γενέθλιά της.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα από τα λιγοστά οικογενειακά στιγμιότυπα στο Instagram στο οποίο αφήνεται χαμογελαστός στην αγκαλιά της 11χρονης κόρης του και δίπλα τους, την Κρίστη Τσολακάκη να μοιράζεται την ίδια διάθεση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη ευχήθηκαν δημόσια στην κόρη τους

«Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11. Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα τη στηρίζουμε», ευχήθηκε το ζευγάρι.

Ο Αύγουστος είναι άκρως εορταστικός για την οικογένειά τους καθώς γιορτάζουν όλα τους τα παιδιά, είτε λόγω γενεθλίων, είτε λόγω ονομαστικής γιορτής.

Στις 15 Αυγούστου γιορτάζει ο γιος τους Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος κλείνει τα 16 του χρόνια και στις 30 γιορτάζει ο Αλέξανδρος.

Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστη Τσολακάκη: 19 χρόνια παντρεμένοι

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους.

«19 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου! #forever», έγραφε τότε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος με τη σύζυγό του να σχολιάζει επίσης το post: «Σε λατρεύω, για πάντα».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χατζηνικολάου: Πώς αποκαλεί τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ