Καλεσμένος στο πρώτο Τhe 2Night Show της σεζόν, τη Δευτέρα, ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε για όλα.

Αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά κοκάλινα γυαλιά με τα οποία ξεκίνησε την καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως τα έχει κρατήσει ακόμα και ότι τα έχει δανείσει μόνο μια φορά στον Γιώργο Μητσικώστα για να τον μιμηθεί.

Αποκάλυψε όμως και τι έγινε όταν αποφάσισε να αλλάξει τον σκελετό. «Όταν άλλαξα τα γυαλιά μου έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν “τι είναι αυτά που κάνει; Πείτε του να ξαναβάλει τα γυαλιά που φόραγε μέχρι χθες”. Το ίδιο έγινε και όταν εμφανίστηκα πρώτη φορά στην τηλεόραση χωρίς γραβάτα».

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο ιδιοκτήτης των Real FM και Real News, θυμήθηκε την κινηματογραφική πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Την πρόταση, όπως είπε, την είχε σκηνοθετήσει και την έκανε μέσα στο αυτοκίνητο. «Ήθελα να τελειώσει γρήγορα η στιγμή. Θυμάμαι ήταν βράδυ και οι δυο μας φεύγαμε από το σπίτι φίλου μας. Όταν σταματήσαμε σε ένα φανάρι, σήκωσα το χειρόφρενο και της έκανα με παραδοσιακό τρόπο πρόταση γάμου. Εκείνη έβαλε τα κλάματα, αγχώθηκε. Της είπα “δεν θα φύγουμε αν δεν απαντήσεις”. Ευτυχώς απάντησε γρήγορα. Περιττό να σου πως πως η μούντζα και η βρισιά πήγε σύννεφο από τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω μας».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλιστα αποκάλυψε πως την αποκαλεί «το μωρό μου»: «Θα την αποκαλώ “μωρό” μέχρι να φτάσουμε στα 80. Κι εκείνη με αποκαλεί έτσι» τόνισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Δευτέρας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ