Τα παιδιά του είναι η μεγάλη του αδυναμία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς που στην περίοδο της καραντίνας έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας ενημερώνοντάς μας, ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την πορεία της πανδημίας -μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα- είναι εκτός από πολιτικός και ένας αφοσιωμένος πατέρας. Και με αφορμή τη σημερινή μέρα ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε τις ευχές του στην κόρη του, Ιωάννα.

Ο ίδιος έχει μιλήσει μάλιστα στο παρελθόν για τη σχέση με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και τις δυο κόρες του που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Σήμερα μάλιστα γιορτάζει η μεγάλη κόρη του, η Ιωάννα, από τον πρώτο γάμο του με την Αργυρώ Μαστρανδρέου.

Η μεγάλη κόρη του Νίκου Χαρδαλιά είναι 20 χρόνων και το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Χρόνια πολλά στην Ιωάννα της ζωής μου! Όμορφο και μοναδικό να είσαι γονιός, ξεχωριστό να είσαι και να νιώθεις περήφανος πατέρας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μάλιστα δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία από τα χιόνια.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την κόρη του:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Η Ιωάννα είναι η μεγάλη κόρη του και η μικρή ονομάζεται Δήμητρα. Η Δήμητρα είναι καρπός του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην «Αυτοψία» είχε μιλήσει για την οικογένεια του: «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας. Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ