Ημέρα γενεθλίων σήμερα για τον Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος γιόρτασε μαζί φυσικά με τις γυναίκες της ζωής του. Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έκλεισε τα 53 του χρόνια όπως αποκάλυψε ο ίδιος με σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram. Ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχτηκε ευχές και από την 20 χρονη κόρη του, Ιωάννα.

«53 σήμερα και μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις τόσο ξεχωριστές και τόσο όμορφες ευχές σας…» έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς, δημοσιεύοντας φωτογραφία με την οικογένειά του.

Η 20χρονη κόρη του, Ιωάννα, δημοσίευσε φωτογραφία από τις διακοπές τους, στέλνοντας έτσι και μέσω instagram τις ευχές της για τα γενέθλια του μπαμπά της.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

«Happy birthday Daddy!! So proud of you…», έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην «Αυτοψία» είχε μιλήσει για την οικογένεια του: «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας. Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ