Με χαμόγελο προσήλθε η Νικολέττα Καρρά για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Η ηθοποιός είναι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Η ίδια κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων.

Δυναμική, αποφασιστική και έτοιμη να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά. Η Νικολέττα Καρρά είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά» και μιλά στο okmag για την αποφασή της να συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Νικολέττα Καρρά έχει αποκαλύψει στο okmag πως είχε δεχθεί προτάσεις να ασχοληθεί με τα κοινά και στο παρελθόν, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή που νιώθει έτοιμη να καταπιαστεί με αυτό.

«Είναι ένας κύκλος που πάντα ήθελα να ανοίξω. Ζώντας στην Αθήνα, παρατηρώντας όλες τις αλλαγές της, καλές και κακές, σκεφτόμουν ότι αν όλοι όσοι μπορούμε αφιερώναμε κάποιες ιδέες, χρόνο και δουλειά, η Αθήνα θα πήγαινε ακόμη πιο ψηλά. Παρακολουθούσα τον Κώστα Μπακογιάννη από τις αρχές της θητείας του. Του την είχα στημένη που λέμε, για να δω αν θα κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε. Και με κέρδισε γιατί δεν υποσχέθηκε τεράστια και λαμπερά έργα. Μίλησε για αλλαγές που ξεκινούν από τις γειτονιές και έχουν να κάνουν με την καθημερινή ζωή στην Αθήνα. Και διαπίστωσα ότι αυτό κάνει. Άλλαξε τον τρόπο που καθαρίζονται οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια, δημιουργήθηκαν τα Pocket Parks σε σκοτεινές γειτονιές, άλλαξε ο φωτισμός και άλλα πολλά. Είναι τακτική με την οποία ταυτίζομαι. Το πιο δύσκολο στην Αθήνα είναι να αλλάξεις την καθημερινότητά της, όχι να κάνεις ένα λαμπερό έργο» έχει δηλώσει η ίδια στο okmag.

Ρεπορτάζ; Νατάσα Στρόβιλα

Διαβάστε επίσης:

Η Νικολέττα Καρρά στο okmag: Γιατί δέχθηκε την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ