Το μεσημέρι της Πέμπτης όσοι αγάπησαν τη Μάρθα Καραγιάννη βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Μετά την νεκρώσιμη ακολουθία η σορός της Μάρθας Καραγιάννη θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση, όπως ήταν η τελευταία της επιθυμία και μετά οι δικοί της άνθρωποι, η Ντόρα Δούμα αλλά και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας έχουν αναλάβει να σκορπίσουν τις στάχτες της στην θάλασσα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη που βρέθηκε στο Α΄Νεκροταφείο για να αποχαιρετίσει την Μάρθα Καραγιάννη λύγισε μιλώντας για εκείνη στους δημοσιογράφους λέγοντας πώς όταν την είχε δει της είχε πιάσει το χέρι και ήταν πολύ χαρούμενη που την έβλεπε.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το μήνυμα που έστειλε η Ζωζώ στη Μάρθα, μέσα από το στεφάνι που έστειλε στην κηδεία της. «Έφυγες νωρίς, χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ. Ζωζώ» έγραψε το στεφάνι με τα λευκά τριαντάφυλλα και τα λευκά χρυσάνθεμα.

Oι δυο κυρίες είχαν συνεργαστεί σε λίγες θεατρικές παραστάσεις και στην ταινία «Ξυπόλητος πρίγκιπας» με τον Κώστα Βουτσα, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «Οι μικρομεσαίαοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ