Στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση και παρακολούθησαν την ταινία του Αλεξάντερ Πέιν. Στην ίδια αίθουσα και λίγες θέσεις πιο δίπλα κάθισε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και η Κυριακή Μάλαμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό ενόχλησε την αρχηγό της «Πλεύσης Ελευθερίας» που άλλαξε τελικά θέση.

Ωστόσο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο ίδιος ανέφερε πως πράγματι άλλαξαν θέση, αλλά αυτό ήταν τυχαίο και δεν έγινε για να μην είναι κοντά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ψέματα, αλλά είναι θλιβερό να ζητούν με τέτοιο τρόπο λίγο χρόνο δημοσιότητας κάποιοι πολιτικοί. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις. Πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, η Ζωή δεν είδε καν την Έφη Αχτσιόγλου. Καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, αλλά δεν ήμασταν πολύ καλά και έπιασα τον φίλο μου και διευθυντή του φεστιβάλ και καθίσαμε δίπλα στον σκηνοθέτη. Δεν ενοχληθήκαμε από κανέναν.

Είναι κρίμα να χρησιμοποιήσουμε το ιστορικό φεστιβάλ για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Είναι θλιβερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει δυστυχώς πολιτική πρωινάδικου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ποιος από τους δυο μαγειρεύει το σπίτι;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ