Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο τελευταίος ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο για την τηλεοπτική του επιστροφή στον ΑΝΤ1 με τη Φάρμα και φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες του με την οικογένεια του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα ονομάσουν τα δίδυμα κορίτσια Αριάνα και Φιλίππα. Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε μια βόλτα με τα ασορτί καρότσια στο Σύνταγμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, επέλεξε ένα άνετο casual look φορώντας μαύρο παντελόνι, σμαραγδί τοπ και μαύρα sneakers.

Δείτε φωτογραφίες:

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Real ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:
Πες μου ποια προτερήματα της Χριστίνας αγαπάς περισσότερο και τι ελαττώματα έχει!

Μου αρέσει η καλοσύνη που βγαίνει από μέσα της. Είναι ακόμα πιο λαμπερή και από την εκθαμβωτική της εξωτερική ομορφιά! Μου αρέσει το μεγάλο της χαμόγελο, που το χαρίζει απλόχερα στους γύρω της. Μου αρέσει που η παρουσία της και μόνο με ωθεί στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα ελαττώματα ας τα αφήσουμε, γιατί θα τη διαβάσει και η ίδια τη συνέντευξη.

-Θα μείνετε στα δύο ή θα φτιάξετε μια… φάρμα με παιδιά; Αυτή την αίσθηση έχω! Κάνω λάθος;

Καθόλου λάθος! Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά! Εύχομαι να είμαστε δυνατοί και τυχεροί για να κάνουμε κι άλλα παιδάκια. Το όνειρό μου είναι ένα ανοιχτό σπίτι με πολλά παιδιά, πολλούς φίλους, πολλή φασαρία, πολλά χαμόγελα και πολλή ζωή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ