Ένα δυνατό πρόγραμμα θέλουν δημιουργήσουν στον ΑΝΤ1 από τις 20:00 και μετά,. Θέλουν η prime time ζώνη του σταθμού να γίνει συνήθεια στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών. Έτσι, θα φέρουν τα πολυπόθητα νούμερα που ομολογουμένως μέχρι τον περασμένο μήνα δεν ήταν ανάλογα των προσδοκιών του σταθμού. Τι αλλαγές θα φέρει η «Φάρμα 2»;

Με την έλευση των «Ράδιο Αρβύλα» και την ένταξη τους στο πρόγραμμα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων εδώ και μια εβδομάδα, στο κανάλι του Αμαρουσίου είδαν τα νούμερα του σταθμού να παίρνουν την ανηφόρα. Ο Αντώνης Κανάκης έκανε φαίνεται το θαύμα του. Το κοινό τού χάρισε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αυτή την πρώτη εβδομάδα.

Έτσι στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν την «Φάρμα 2», που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, να την βάλουν στις 21:00 με 45λεπτα επεισόδια. Ακριβώς μετά τους «Ράδιο Αρβύλα», από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη ,και θα δίνουν πάσα -ελπίζοντας σε ένα υψηλό lead in- στις «Άγριες Μέλισσες» που αντέχουν στον σκληρό ανταγωνισμό. Για το live της «Φάρμας 2» υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα είναι να μεταδίδεται Σάββατο και για δυο ώρες από τις 20:ΟΟ ή, το δεύτερο, Παρασκευή μετά το Βινύλιο.

Τα φαβορί και οι δοκιμασίες για να κερδίσουν

Η παραγωγή φέτος έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και θέλει να προσφέρει στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, κάποιοι λένε πως έχει έντονο άρωμα από το ριάλιτι επιβίωσης. Ήδη οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες έχουν ετοιμάσει 10 δύσκολες αποστολές. Σε αυτές θα πρέπει οι παίκτες στη «να συνεργαστούν για να φέρουν σε πέρας τις δοκιμασίες. Έτσι θα κερδίσουν όχι μόνο το έπαθλο αλλά και τον επιούσιο, αφού πρέπει μόνοι τους να παράγουν τις πρώτες ύλες.

Εκτός από το μποστάνι που θα πρέπει να καλλιεργήσουν για να γεμίσουν την κατσαρόλα της κουζίνας τους και να φάνε, θα πρέπει να μάθουν να αρμέγουν για να φτιάξουν τυρί και να έχουν γάλα, να μαζέψουν ελιές για να βγάλουν λάδι, αλλά και να τρυγήσουν. Οι άνθρωποι της παραγωγής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πιστεύουν πως τα μεγάλα φαβορί είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Αγγελική Ηλιάδη και η Σάσα Μπάστα που δίνουν ήδη μοναδικές στιγμές στα backstage αφού και οι τρεις είναι εκρηκτικές προσωπικότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ