Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της για τον Θέμη Αδαμαντίδη η Βαρβάρα Κίρκη. Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και κακοποίηση μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για όσα της έχουν συμβεί.

Σε δηλώσεις που έκανε στην Έλενα Πολυκάρπου η Βαρβάρα Κίρκη αποκάλυψε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης τη χτυπούσε συνέχεια από τη ζηλιά του.

«Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο. Με χτύπαγε συνέχεια, από ζήλια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα να ήμουν συνέχεια δίπλα του. Τον αγάπησα δεν είναι κακό. Ήμουν δίπλα του, τον αγαπάω, όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος», ανέφερε αρχικά η πρώην συντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατήγγειλε.

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ 4 – 5 μέρες. Έχω κουραστεί, δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα και γιατί; Για τις παράνοιές του. Με όλο τον κόσμο εγώ φλέρταρα; Δεν είναι έτσι τα πράγματα στη ζωή.

Είναι λάθος που το ανεχόμουν. Όλοι μου έλεγαν φύγε. Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη, το ορκίζομαι. Το ορκίζομαι ότι δεν θέλω χρήματα. Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε να φάμε και έφτιαχνα μακαρόνια. Είναι δυνατόν να με πει εμένα κλέφτρα; Πού τα βρήκε τα λεφτά; Μάλλον εγώ τον αγάπησα περισσότερο από ότι εκείνος εμένα. Δεν τα θέλω τα λεφτά. Αυτό είναι άδικο. Δεν θα ζητήσω από τα παιδιά του, ούτε από τον ίδιο, ούτε ένα σεντ».

Τέλος, η Βαρβάρα Κίρκη ξέσπασε: «Ζήλευε παθολογικά. Μπορεί να με κολάκευε στην αρχή, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Λάθος ή σωστό; Τον αγάπησα και τον αγαπάω. Είναι λάθος, καταδικάστε με αν θέλετε επειδή τον αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ