Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους αναφέροντας: «Βρε καλώς τα τα παιδάκια» είπε και σε ερώτηση για το πώς πέρασε το βράδυ του στο κελί απάντησε: «όπως και το δικό σας και καλύτερο». Στο τέλος δε παρότρυνε τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν και να πάνε «σπίτι τους».

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο  Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, με τη δικάσιμο να ορίζεται στις 4 Ιουλίου.

Στον Θέμη Αδαμαντίδη απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Βαρβάρα Κίρκη καθώς και να βρεθεί κοντά της σε απόσταση λιγότερη των 100 μέτρων.

«Το περιστατικό έγινε στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα. Ήμουν συνέχεια μαζί του και καθημερινά μου συμπεριφερόταν άσχημα, του έκανα μήνυση για ξυλοδαρμό.

Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ. Έχω δώσει τη ζωή μου για αυτόν τον άνθρωπο και δεν γίνεται να σε βρίζει και να σου συμπεριφέρεται με τόσο άσχημο τρόπο.

Όταν αγαπάς κάποιον δικαιολογείς πολλά πράγματα. Εγώ έμενα μαζί του και εκείνος με ζήλευε υπερβολικά, ήταν μέχρι τρέλας ζηλιάρης. Ήμασταν έξω από ένα ΟΠΑΠ εκείνος μπαίνει μέσα και εγώ κάθομαι στο αυτοκίνητό του.

Ήμουν δύο ώρες απ΄έξω και τον περίμενα γιατί ήμασταν ήδη τσακωμένοι. Όταν εκείνος μπήκε στο μαγαζί, εγώ βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια με παρακολουθούσε.

Είδε ότι εγώ μιλούσα στο μέσεντζερ και βγαίνει έξω εξαγριωμένος και αρχίζει να με βρίζει και να με χτυπά. Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή που ήταν απ΄έξω από το μαγαζί ενώ εγώ μίλαγα στο τηλέφωνο.

Μπαίνω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, εκείνος εξακολουθούσε να βρίζει στο μπροστινό κάθισμα και γυρίσαμε στο σπίτι που μέναμε μαζί αλλά μάζεψα όλα μου τα πράγμα κι έφυγα» είπε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό, η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ