Η επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία από την 1η Ιουνίου. Τα 3α κατά σειρά βραβεία GIWA θα απονεμηθούν την άνοιξη του 2023 στην Αθήνα.

Τα διεθνή βραβεία, που διεξάγονται για τρίτη φορά, έχουν ως μοναδικό στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων, της δράσης και των επιδόσεων τους στον τομέα τους.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: 

Arts & Culture

Business & Entrepreneurship Design

Education and Psychology

Environment & Sustainability

Fashion

Finance

Hospitality

Law and Political Science

Media & Communication and Marketing

Science & Technology

Shipping

Social Responsibility

Sports

Young star award 18-25

H υποβολή υποψηφιοτήτων που ξεκίνησε στις 01 Ιουνίου 2022 θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Νοέμβρη 2022 και γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.greekinternationalwomenawards.com.

Η διαδικασία διεξαγωγής των  βραβείων GIWA είναι βασισμένη στην αρχή της διαφάνειας με εποπτεία και διασφάλιση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων από τον χρυσό χορηγό των βραβείων την  ΕΥ. Το επόμενο στάδιο είναι αυτό της  κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και αντιπροσωπεύουν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμός, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος.

Μεταξύ άλλων τα διεθνή βραβεία εμπεριέχουν το στοιχείο της δημόσιας ψήφου (public voting), η οποία θα λάβει χώρα μέσα από  την επίσημη ιστοσελίδα των GIWA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ