Η Βίκυ Πρωτογεράκη γνωρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 30 χρόνια όπως λέει. Η ηθοποιός κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του ηθοποιού και μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για όσα άκουσε στη δικαστική αίθουσα, αλλά και για την επίμαχη δήλωσή της που προκάλεσε αντιδράσεις και που όπως λέει δεν ειπώθηκε ποτέ.

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνωρίζω 30 χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Αγαπούσε τους συμμαθητές του. Από αυτά που άκουσα και η κυρία Πακιρτζίδου ανέφερε και μηνύματα που του είχαν στείλει οι «παθούσες» φάνηκε ότι είχε κάποιου άλλου είδους σχέση με τα άτομα αυτά και ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα. Αν περίμεναν κάτι από τον Πέτρο το οποίο δεν μπορούσε να τους το δώσει, ενδεχομένως και για αυτόν τον λόγο είχαν ενδώσει κάπου. Αυτό δεν τους άρεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την αλλοίωση όπως ισχυρίζεται των όσων είπε στην κατάθεσή της. «Έχει παρερμηνευτεί και έχει αλλοιωθεί η κατάθεσή μου. Μεσούσης της κατάθεσής μου βγήκαν έξω και είπαν αυτά που είπαν. Εγώ στο δικαστήριο είπα ότι επειδή υπάρχει μια ελευθεριότητα στην επικοινωνία μεταξύ μας που είναι φυσική, λόγω της φύσης της δουλειάς μας, είπα ότι ένα φιλί, μια χειρονομία μπορεί να παρεξηγηθεί και να ποινικοποιηθεί και να βρεθούν το 90% των ανθρώπων κατηγορούμενοι, με αυτή τη λογική. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό. Ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα. Θα πάρω τα πρακτικά και θα φανεί η αλήθεια».

Αυτή της η δήλωση σχολιάστηκε τόσο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, όσο και από τον Πασχάλη Τσαρούχα. Σχετικά με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα σχολίασε: «Μου είπε θα ανακαλέσει».

«Αν είχα πει αυτό που λένε ότι είπα, θα ήταν χυδαία, όπως είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αλλά δεν έχει ειπωθεί ποτέ», είπε για τον Πασχάλη Τσαρούχα η Βίκυ Πρωτογεράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ